Vanliga Frågor

Allmänt

Hör av dig till vårt tekniska team om du stöter på några tekniska problem. Du kan kontakta dem på följande e-postadress: support@spilgames.com.
Vi välkomnar alla förslag och all återkoppling du har i åtanke. Du är välkommen att höra av dig till följande e-postadress: support@spilgames.com.
Vi beklagar att du har problem med en annan spelare på någon av våra webbplatser. Om du har hamnat i en sådan situation kan du kontakta vårt supportteam på följande e-postadress: support@spilgames.com.
Har du invändningar mot en annons på någon av våra webbplatser? Kontakta då vårt supportteam på följande e-postadress: support@spilgames.com.
Vi tar gärna emot förslag på spel du hittat och som du tror skulle passa in på våra webbplatser. Vi kan inte alltid lägga till spel på grund av olika licensavtal eller andra logistikproblem, men vi tar gärna en titt. Skicka ditt förslag till vårt supportteam på följande e-postadress: support@spilgames.com.
Vi beklagar att spelet du tycker om inte längre finns. I januari 2021 lades Flash ned. Den mjukvaran användes tidigare för att driva många av våra onlinespel. På grund av att Flash inte längre finns har många spel slutat fungera och tagits bort helt från våra webbplatser. Det här är antagligen anledningen till att ditt favoritspel tagits bort, men det kan också bero på juridiska problem eller komplikationer med kontrakt. Om du vill veta mer kan du kontakta vårt supportteam på följande e-postadress: support@spilgames.com.
Agame.com är vårt flaggskepp i en grupp av över 30 webbplatser med de bästa gratisspelen online. De finns på flera språk och styrs av Spil Games. För fler uppdateringar kan du följa oss på vår Facebooksida..

Har du fortfarande frågor?

Kontakta oss