Spelet startar om några sekunder!

Det tar längre tid än normalt.

Vill du vänta en stund till eller läsa in spelet igen??

Åh nej! Något har gått fel. Försök igen!

Åh nej! Något gick fel när spelet lästes in. Försök igen!

Hungry Shark Arena

flash player iconDin webbläsare stödjer inte längre spelet!

Spelet går inte längre att spela i din webbläsare eftersom Flash är nedlagt. Besök vår Vanliga frågor-sida för ytterligare information.

Ta reda på mer

mascott image

Vi har andra spel som inte kräver Flash. Här är några av dem.

Tyvärr! Det här spelet fungerar bara på din dator.

Starta spel

Läser in…

Läser in spelet ...

Läser in spelet ...

Spelet kräver funktioner som webbläsaren inte har stöd för.
Skaffa den senaste versionen av Chrome för bästa resultat.

Favoriter
Det här spelet har lagts till dina favoriter!
Logga in eller Registrera dig för att se dina favoriter.
Något gick fel, försök igen senare.
Beskrivning
Kommentarer
Genomgång

 

Hungry Shark Arena

Var beredd på ett rafflande matkaos i Hungry Shark Arena! Här får du möta spelare från hela världen i en fentastisk battle royale-upplevelse!

Välkommen till ett korallrev som håller på att bli en buffé för både deras och dina hajar. Din första uppgift? Att fly från hemska människor som försöker flytta dig till en inhägnad med sin helikopter. De är fast beslutna om att stoppa ditt skräckherravälde innan det ens börjat! Slit sönder din sele och dyk ner i havet så snabbt du kan.

När du hamnar i vattnet är det bara att börja äta varenda fisk du ser medan du försöker besegra dina fiender. Om du blir stor nog kan du äta dem också, tillsammans med massor av supersmarriga dykare och ovaksamma simmare. Försök bli den största hajen i arenan, men se upp för minorna och det giftiga avfallet! Om du inte aktar dig tar din hälsa en stor smäll.

Hungry Shark Arena har blivit ett av världens populäraste gratis battle royale-spel med hajar som man spelar i webbläsaren. Det har till och med fått fans som Pungence, den kända amerikanska YouTubern! Nu är det dags för dig att kolla in det och prova själv, särskilt om du gillar gratis onlinespel med massor av action i arkadstil!

Ta reda på om du har vad som krävs för att dominera på arenan och tjäna massor av mynt. Tillsammans med dagliga bonusar kommer de hjälpa dig att låsa upp fler hajar, som den skräckinjagande Thresher och Axe-Head!

Hur spelar man Hungry Shark Arena?

Hungry Shark Arena är ett actionspäckat hajspel. Försök bli den största och läskigaste hajen i ett korallrev fullt av andra hajar och massor av jättegoda saker att äta. Men se upp för det giftiga avfallet och minorna!

Spelkontroller

 • ANVÄND MUSEN för att få din haj att simma. 
 • VÄNSTERKLICKA för att använda en hastighetsbooster.

Vad är Hungry Shark?

Hungry Shark är en serie spännande rollspel som gjorde sin debut 2010. Sedan dess har det kommit flera efterföljare, inklusive Hungry Shark Arena, ett HTML5-spel för flera spelare som släpptes 2020.

Finns det några tips och trick till Hungry Shark Arena?

 • Målet med Hungry Shark Arena är att bli väldigt stor och stark. Fokusera på att äta de mindre sakerna först eftersom du inte kan äta de större än. 
 • Sikta in dig på grupper med fiskar tidigt i spelet. Ju större och starkare din haj blir, desto större och smaskigare byten kan du jaga. 
 • Kort och gott: bråka inte med hajar större än dig själv. Du blir utslagen ur spelet på nolltid om de attackerar dig. 
 • Många av de här hajarna brukar patrullera mitten av arenan, där det händer som mest. Håll dig nära kanterna och utom synhåll tills din haj är stor nog att vara med i matchen!

Liknande spel

Älskar du actionspel? Då borde du kolla in de här!

 1. Angry Shark Online
 2. Hole.io
 3. Eternal Fury
 4. Rio Rex
 5. Worms.Zone

Vilka skapade Hungry Shark Arena?

Hungry Shark Arena utvecklades av Ubisoft.

Behöver du hjälp? kolla in vår genomgång för det här spelet.

Du måste logga in för att lägga till en kommentar.

Bli medlem