Specialspel

Spel för högtider och andra events

Oavsett vilken tid på året det är, hittar du ett spel som belyser säsongen eller en kommande semester här. Vi har täckt det mesta, oavsett om jul, våren eller halloween ligger runt hörnet. Påsk, alla hjärtans dag, kinesiskt nyår och massor av andra högtider har vi online, och de är gratis att spela, och spelen är ägnade åt dem. Du kan dekorera julgranar, måla påskägg, designa halloween-kostymer, skapa kort för alla hjärtans dag, och mycket mer. 

Det finns också gott om gratis onlinespel i denna kategori, som är ägnade åt andra speciella evenemang under året. De hjälper dig att komma i rätt anda när det är dags att återvända till skolan på hösten, eller om du vill hitta en frisk och fantastisk look som kommer hjälpa dig att ringa in det nya året i stil. Om du har tänkt på att skaffa en ny garderob, kommer du att kunna utforska alla sorters coola designer för kjolar, toppar, skor och välja några fantastiska tillbehör som passar till dem. 

Men det är inte allt. Om du letar efter att fördriva tid på en snöig dag, kan du gå utanför eller så kan du kasta några virtuella snöbollar med en grupp charmiga prinsessor. Du kan till och med hjälpa dem att bygga en snögubbe eller plocka ut super bekväma och varma kläder innan de beger sig ut i vinterns sagoland som väntar på dem och dig, strax bortom portarna av deras slott.  

Om du tycker om storfilmer på sommaren eller andra filmer, finns det spel här som innehåller massor av action och äventyr som är rakt utanför silverskärmen. Särskilt prinsessor verkar tycka om filmer, och du hittar ofta hängande hemma med sina vänner medan de tittar på den senaste filmen som just släppts på video. De kan antagligen använda din hjälp medan de väljer några bekväma PJs eller smaskiga mellanmål inför sina filmkvällar. Oavsett tillfället eller högtiden, hittar du något här som hjälper dig att fira den i denna kategorin av gratis online-spel